Недвижими имоти

Услуги при покупко-продажба на недвижими имоти в Испания

Ние сме специализирани в оказване на помощ при всички аспекти на закупуването или продажбата на недвижими имоти в Испания, гарантирайки гладка и безпроблемна сделка от начало до край. Нашите комплексни услуги покриват всичко необходимо, за да направите вашия имотен и инвеститорски проект в Испания успешен.

Избор на Имот

Намирането на правилния имот е първата и най-съществена стъпка във вашия път в областта на недвижимите имоти. Нашите експерти ще ви насочват през процеса на избор, помагайки ви да изберете най-подходящия имот, отговарящ на вашите нужди и предпочитания.

Подготовка и Проверка на Документи

Купуването на имот изисква значително количество документация. Ние се грижим за нейното набавяне, гарантирайки, че всички необходими документи са правилно подготвени и детайлно проверени, за да бъдете спокойни по време на процеса на покупко-продажба.

Подготовка на Предварителен Договор (Arras):

Помагаме в изготвянето на предварителни договори (Arras), които защитават вашите интереси и описват условията на покупко-продажбата. Нашата правна експертиза гарантира, че тези договори са сигурни, защитаващи добре вашите права и правно обвързващи и двете страни.

Проверка за тежести на имота

Извършваме подробни проверки, за да сме сигурни, че всички необходими плащания, свързани с имота, включително месечните такси за поддръжка на имота, са платени. Това предотвратява появата на всякакви неочаквани финансови задължения след покупката.

Пълна подкрепа по време на целия процес

Нашата подкрепа не спира при подготовката на документите. Съпровождаме ви през целия процес на покупко-продажбата, включително представителство пред нотариус при подписването на окончателния договор. Вашите интереси са наш приоритет.

Преводачески услуги

Предоставяме професионални преводачески услуги, за да осигурим, че разбирате напълно всички документи и споразумения, необходими за сделката. Езикът никога не трябва да бъде преграда за успешна покупка.

Юридически действия след придобиването на имот

След като придобиете имота, предстои юридическото оформяне на ново-придобитата собственост пред испанските власти. Ако желаете, ние можем да ви окажем помощ и в изпълнението на тези ви задължения. Ангажираме се с всички необходими юридически действия, включително подготвяне на данъчните декларации, регистрация на имота в съответния имотен регистър и в данъчната служба, както и актуализация на данните за собственост в съответните компании за ток, вода и други.

Подготовка на данъчни декларации

Нашите експерти ви помагат да подготвите и подадете всички необходими данъчни декларации, свързани със закупуването или продажбата на имот, гарантирайки съответствие с испанското данъчно законодателство. По този начин се заплащат всички данъци в срок и се финализират задълженията към държавата, свързани с придобиването или продажбата на имота.

Регистрация на Имота

Ангажираме се с регистрирането на вашия имот в Имотния Регистър на Кралство Испания, осигурявайки по този начин завършване на процеса на придобиване на собственост.

Прехвърляне на договорите за услуги

Помагаме ви при прехвърлянето на договорите за услуги като електричество и вода на ваше име, уверявайки се, че всички необходими услуги са активни и функционират безпроблемно.

Актуализиране на собствеността пред други институции

Важен момент е процесът на актуализиране на данните за собственост пред различни институции, включително данъчни органи, местни общини (Ayuntamiento) и други институции.

Нашата цел е да направим закупуването на имот в Испания гладко и сигурно преживяване. С нашия професионализъм, внимание към детайлите и посветеност към вашия комфорт, ние ви помагаме да се справите уверено с испанския законов ред при придобиването на желания от вас имот.

Ремонт и поддръжка на недвижим имот

Сътрудничим си с фирми, които могат да извършат ремонт или освежаване на вашия имота след покупката, ако това е необходимо.

За да ви предложим точна оферта и допълнителна информация относно цените и условията на нашите услуги, моля, свържете се с нас за консултация.

Отзиви на клиенти