Бизнес и инвестиции

Регистрация на фирма

Испания е привлекателна дестинация за инвестиции и развитие на икономическа дейност. Благоприятното местоположение на страната предоставя множество възможности за успешен бизнес. Сектори като туризъм, селско стопанство, транспортни услуги и други са силно развити и предлагат огромни перспективи.

За да се осъществява търговска дейност в страната, регистрацията на фирма е ключов процес, който изисква внимателно обсъждане с клиента относно бъдещата дейност, избора на подходящ вид дружество, уточняване ангажиментите на управителя-администратора, седалище, име и други аспекти на бъдещото търговско дружество. Нашият екип от експерти, след задълбочена консултация, може да прецени най-подходящата форма за регистрация на вашата фирма и да ви предостави пълна подкрепа през целия процес на регистрацията.

След успешната регистрация на фирмата можем да ви предложим правно обслужване, включително проверка на последващи договори, които неименуемо ще се подписват с бъдещи контрагенти, съпровождане по време на преговори, както и правни консултации. Нашата цел е да гарантираме правилното и законосъобразно функциониране на вашия бизнес, осигурявайки ви необходимата правна подкрепа.

Инвестиция в Испания

Ако имате интерес да инвестирате в Испания, това е възможно или чрез закупуване на готов бизнес или чрез включване и участие във вече функциониращ такъв, който има стратегия за разширяване. Нашите специалисти могат да ви насочат към различни подходящи възможности и да ви помогнат да завършите успешно целия процес по придобиване на нов бизнес, който да функционира легално.
Има клиенти, които предпочитат да закупят недвижим имот, който да бъде отдаван под наем в последствие. В секция НЕДВИЖИМИ ИМОТИ сме обяснили подробно процеса на придобиване на недвижим имот в Испания.
След като придобиете имот ние можем да се ангажираме с неговото администриране, отдаване под наем и всичко необходимо, за да може този имот да ви носи регулярни приходи.
Съдействаме и при желание на клиента да закупи празен участък земя, върху която с помощта нашите партньори е възможно да се построи къща, хотел, фабрика или друго здание. В последните години това е много разпространен начин за инвестиция в Испания, тъй като много различни производства се прехвърлят в страната.
Обсъждаме и всякакви нови идеи за инвестиция или откриване на бизнес в страната, поради което най-добре е да се свържете с нас и да се консултирате за различните възможности.
Вярваме във вашия бизнес и сме тук, за да ви помогнем да го реализирате в Испания.

Отзиви на клиенти